Developed by Dacon
schilderijtjes siemkantoor debbie indelingmoodboard mattijsen zwartmoodboards mattijssen lampulrike commodeslaapkamer styling 7moodboard blauwbadkamermoodboard mattijssen naturasfeerfoto woonkettingkussen op bed slaapkamer stylingslaapkamer styling 24moodboard bulten 2kamer siemulrike bedje verafkantoor Debbieulrike commode close upslaapkamer styling 2 16moodboard bultenmoodboard mattijssen ikkantoor Debbie 2slaapkamer styling 31slaapkamer styling 28moodboard bulten 3

Interieur styling

IN 5 STAPPEN EEN NIEUW INTERIEUR

Droom jij van een nieuw interieur, die bij jou en je wensen past? Een interieur wat jouw persoonlijkheid weerspiegelt? Een interieur wat zo in een woonblad zou kunnen? Waarover elk detail is nagedacht, waar alle spullen en kleuren bij elkaar passen?

Verlang je na rust. Het gevoel als je thuis komt en om je heen kijk, je niet meer het idee heb: dit moet anders en dat moet ook nog.

Ben jij  een onderneemster ontbreekt het jou aan tijd en ontvang jij klanten in je bedrijf of op je werkplek? En wil je graag dat jouw bedrijf een eigentijdse uitstraling/imago heeft, zodat je klanten graag weer terug komen?

Kan jouw interieur wel een metamorfose gebruiken? Wil jij al een hele tijd je interieur van je woon- of werkomgeving aanpakken , maar heb je geen idee waar je moet beginnen en kom je er zelf niet uit?

Als interieurstyliste kan ik je helpen, zodat jij onder deskundige begeleiding je wensen in vervulling gaan.

STAP 1 KENNISMAKING

Een persoonlijk interieuradvies start met een intake.

In dit vrijblijvende gesprek bekijken we wat je wensen zijn en de interieurproblemen zijn. Samen bekijken we wat ik voor jou kunnen betekenen.  In dit gesprek leg ik uit hoe ik jou eventueel kan helpen. Ik geef een toelichting op de verschillende adviezen en mijn werkwijze.

Ben je benieuwd of ik jou kan helpen met het realiseren van jouw droominterieur? Vraag dan een  kennismakingsgesprek aan via skype.

STAP 2

Na aanleiding van je wensen en behoeftes bepalen samen waaruit je interieurplan moet bestaan en doe ik een prijsopgave.

STAP 3 SCHETSONTWERP

In een fase waarin je opzoek bent naar ideeën en inspiratie is het eigenlijk zonde om direct al honderden of zelfs ruim duizend euro te betalen voor een compleet interieurplan met alles erop en eraan. In deze fase zoek je eigenlijk naar iemand met een super goed idee voor jouw interieur.

Daarom heb ik een nieuw product bedacht:  het schetsontwerp

Het schetsontwerp is er speciaal voor jouw als je nu plannen hebt om je huis te veranderen.

Ik kom bij je langs om persoonlijk kennis te maken en we bekijken de desbetreffende ruimte(s). Tijdens dit gesprek probeer ik alle informatie te verzamelen. We bespreken samen je persoonlijke woonwensen, je manier van leven in jouw huis, je werk, welke spullen er emotionele waarde hebben, bekijken tegen welke problemen je aan loopt en wat je budget is. We analyseren je woonstijl en woonsmaak doormiddel van diverse sfeer en kleurkaarten. Je mag ook zelf een moodboard aanleveren met plaatjes die jij mooi vind. Op deze manier krijgen we een beeld van wat je mooi vind. Ik maak foto’s van de ruimte en neem de maten op. Ik denk vanuit de ruimte, vanuit wat er voor handen is.  

Tijdens dit gesprek leggen we al een hele belangrijke basis voor het uiteindelijke resultaat.

Na deze afspraak ga ik aan de slag met het schetsontwerp met sfeerbeelden. Alle uren worden volledig besteed aan het uitwerken van een goed idee. En niet in de uitwerking zoals dat bij een compleet interieurontwerp het geval is.

Tijdens het tweede afspraak kom ik het schetsontwerp aan jullie presenteren. Dat doe ik met behulp van een moodboard/inspiratiebord waarbij ik sfeerbeelden heb samengesteld en indelingsplan die jou een indruk gegeven van uiteindelijke resultaat. Een ontwerp is pas geslaagd als ik je kan vertellen waarom ik gekozen heb voor bepaalde elementen, materialen of indeling. De motivatie is minstens zo belangrijk en versterkt het idee op een positieve manier.

SPECIALE ACTIEPRIJS SCHETSONTWERP

De ervaring leert dat wanneer je zonder vooraf goed doordacht plan ergens aan begint je achteraf veel onnodige kosten maakt die je had kunnen voorkomen.

Normaal is de investering in mijn schetsontwerp € 500,-. Maar ik heb besloten om de prijs tijdelijk aan te passen naar een eenmalige investering van slechts € 349,-

Het schetsontwerp is volledig vrijblijvend. Je hoeft daarna niet je interieur door ons te laten inrichten of stijlen.

STAP 4 EINDONTWERP

Wil je na aanleiding van ons schetsontwerp een eindontwerp helemaal afgestemd op jou , waarmee je aan de slag kunt ?

Na aanleiding van ons tweede gesprek  waarin we het schetsontwerp  hebben besproken en er bepaalde keuzes gemaakt zijn, kun je een eindontwerp laten maken. In dit ontwerp wordt de gekozen sferen, de laatste ideeën en bevindingen samengevoegd tot een eindontwerp voor jouw interieur. In dit eindontwerp maak ik voor jou een persoonlijk moodboard met plattegrond met indeling, een kleuren- en materialenplan.

Wat is het verschil tussen een eindontwerp en een schetsontwerp?

-Een schetsontwerp is een super goed idee. Een schets. Het is een richting waarmee een basis gemaakt wordt voor jouw ultieme droominterieur.

-Een eindontwerp is het schetsontwerp uitgewerkt in een plan, met een persoonlijk moodboard, een plattegrond met indeling, een kleurenplan en een materialenplan.

Met dit eindontwerp heb je een plan in handen, waarmee je zelf je interieur echt kunt gaan aanpakken.

Normaal is de investering in mijn eindontwerp € 895,- per ruimte. Maar als je al een schetsontwerp heb laten maken is je  investering slechts € 349,- per ruimte

STAP 5 UITVOERING EN REALISTATIE

Nadat thuis met Moon een schetsontwerp of eindontwerp heeft gemaakt, zijn er verschillende opties

1. Jij koop zelf de artikelen.

2. Personal shoppen

Door het eindontwerp of schetsontwerp weet je nu, wat je stijl is en wat je nodig hebt maar je vindt het moeilijk om te bepalen welke producten je het beste het kiezen en je kunt daar wel hulp bij gebruiken?  Je hebt genoeg van alle miskopen? De ene keer ga ik shoppen voor de klant en de andere keer gaan we samen shoppen.

Optie A Samen shoppen (dagdeel van 4 uur inclusief lunch)

Ik ga samen met jou shoppen. De winkels en merken die ik kies worden bepaald door budget, stijl en kwaliteit.  Mijn ervaring is dat bij Loods 5, een groot assortiment in diverse stijlen te krijgen is, dus daar ga ik vaak na toe met mijn klanten. Na afloop ga ik gezellig met je lunchen.

  1. Beknopte gesprek op locatie (1/2 uur)

Met het eindontwerp met moodboard maken we lijstje van de spullen waarna we op zoek gaan (1/2 uur)

      2. Samen shoppen (3,5 uur)

Je gaat samen met mij shoppen in 3,5 uur lukt het meestal om voor één ruimte accessoires aan te schaffen. Indien er meer accessoires nodig zijn kun me voor meer uren inschakelen tegen uurtarief

Afhankelijk van het dagdeel gaan we voor of achteraf lunchen

Wil je met mij samen een dagdeel (4 uur) gaan shoppen met aansluitend een lunch, dan is je investering  € 237,-.

Prijzen zijn exclusief de kosten van de accessoires.

Optie B Samen shoppen en styling

Het is ook mogelijk om de styling door thuis met Moon te laten doen.Nadat we samen geshopt hebben (zie optie A) kan ik alles mooi stylen in jouw huis.

Naast de investering van € 237,- voor een dagdeel samen shoppen is de styling € 59,- per uur exclusief reiskosten. (De styling van een gemiddelde ruimte kost gemiddeld 4 uur)

Prijzen zijn exclusief de kosten van de accesssoires

Optie C Personal shoppen inclusief styling

Heb je zelf geen tijd om je interieurplan uit te voeren, geen zin om alles te regelen of je ziet door de bomen het bos niet meer en wil je het graag uit handen geven?

Na aanleiding van je wensen, je moodboard en productvoorstellen op basis van het besproken budget  ga ik voor jou shoppen en richt ik de ruimte in en stijl hem af.

1.Op basis van het eindontwerp in combinatie met jouw wensen, de hoeveelheid die je nodig heb en ga ik voor jou shoppen. Ik kan dan alle combinaties voor jou samenstellen, zodat je niet van winkel naar winkel hoeft.  Het budget wordt besproken en je krijgt een indicatie voor het benodigde aantal shop uren.

2.  Het leukste moment van het geheel! Ik kom bij jou langs met alle nieuwe aanwinsten. Indien een accessoires niet mooi staat zal ik het omruilen. Je neemt alleen de accessoires die je leuk vindt en perfect passen in je nieuwe interieur

Wil je dat ik voor jou de mooiste combinaties accessoires bij je ga shoppen en bij jouw kom stylen, dan is je investering € 354 tot € 708,- (op basis van € 59,- per uur)

Prijzen zijn exclusief de kosten van de accessoires.

OPTIES

Meubelontwerp & maatwerk

Zoek je iets unieks, of vraag jouw interieur of je bedrijf om maatwerk?

Door de jarenlange ervaring in het ontwerpen en produceren van decor, decoraties en woonaccessoires is het mogelijk om door ons unieke accessoires en (klein) meubelen te laten maken.

Zo heb jij iets bijzonders en persoonlijks in je huis of bedrijf. Hiervoor maken we een offerte op maat.

Door de samenwerking met een aantal specialistische bedrijven kunnen ook de werkzaamheden die niet door mijn eigen team uit te voeren zijn gerealiseerd worden. Denk hierbij aan het hele plaatje, van het leggen van nieuwe vloeren tot het schilderen van grote ruimtes.

Restyling:

Wil jij de styling aangepast hebben van je bestaande interieur, dan kun je me in loop van de tijd terug laten komen van voor een restyling. Omdat ik een dossier van je intake en je aangeschafte accessoires heb aangelegd, ben ik in staat om opnieuw op zoek te gaan naar accessoires die matchen bij de accessoires die je al eerder aangeschaft heb.  Vaak kan er met kleine aanpassingen veel bereikt worden. Zo heb je voor relatief laag bedrag een nieuwe frisse uitstraling van je interieur of je bedrijf

Tarieven

Alle tarieven op een rijtje:

Kennismaking intake         gratis

Schetsontwerp                  € 349,- per ruimte

Eindontwerp                     € 895,- per ruimte

(als je al een schetsontwerp heb laten maken € 349,-)

Los uurtarief                     € 59,-

Personal shoppen:

Dagdeel (4 uur) samen shoppen € 237,- (inclusief lunch)

Styling                             € 59,- per uur

Voor jou shoppen inclusief styling € 354,- tot € 708,- ( op basis van € 59,- per uur)

Los uurtarief                     € 59,-

Prijzen zijn exclusief de kosten van meubels en accessoires. Bovenstaande tarieven geven een voorbeeld van de mogelijkheden en kosten .

Alle prijzen zijn incl. btw en reis en voorrijkosten, binnen een straal van 50 km vanaf Haalderen, daarna berekenen we € 0,23 p/km. Voor het personal shoppen bij Loods 5 Amersfoort en Sliedrecht berekenen we geen reiskosten

tel: 0481-465659 of 06-51380433