Developed by Dacon
moodboard Bohemain2portret MonicaLoods5 Bohemianmoodboard Bohemian 1moodboard blauw

Wie zijn wij

Interview met Monica Bodt van thuis met Moon voor het programma Woontips van RTL 4


Over thuis met Moon

Voor de mensen die me niet kennen en nieuwsgierig zijn na wie er achter thuis met Moon zit, zal ik me even voorstellen:

Hallo, ik ben Moon. Mijn eigenlijke naam is Monica, maar vrienden die me goed kennen noemen mijn Moon. Ik ben 44 jaar en moeder van twee dochters (14 en 13 jaar). Van jongs af aan, ben ik altijd al bezig geweest met creëren. Interesse en fascinatie voor mode en interieur leidde tot een keuze van een creatieve opleiding.

Na een studie op de St. Lucas reclame- en presentatie technieken in Boxtel, en een jaar als etaleuse van kinderkleding gewerkt te hebben bij een groot bedrijf, ben ik op 23-jarige leeftijd gestart met etalagebureau Monica etalage- en winkelpresentatie. Samen met mijn twee collega’s hebben we 21 jaar voor ruim 170 verschillende opdrachtgevers op regelmatige basis met veel plezier etalages, winkels en showrooms ingericht.

In 2012 ben ik begonnen met thuis met Moon. Onder eigen label ontwerp, selecteer en maak ik met veel passie woonaccessoires en decoraties.

Op 1 januari 2017 ben ik gestopt met mijn etalagebureau om me geheel te kunnen focussen op thuis met Moon; mijn eigen handgemaakte collectie woonaccessoires en decoraties en interieurstyling voor bedrijven en particulieren

Voor ons zijn professionele afwerkingen en mooie details erg belangrijk. Het grootste deel van onze collectie wordt in onze studio ontworpen, in kleine oplage geproduceerd en is grotendeels met liefde handgemaakt in ons eigen atelier; met unieke stukken voor een bijzondere collectie. Ook in opdracht.

Naast de pure natuurlijke materialen en stoffen zoals warm wol, grof geweven linnen, stoer canvas en grove breisels werken we graag met oude hergebruikte materialen, zoals hout. Materialen die door de structuren, texturen, contrasten en natuurlijke kleuren mooi te combineren zijn. Oude materialen die een tweede leven verdienen. Ik combineer graag oude met nieuwe materialen.

Zomaar alles weggooien vind in namelijk zonde. Dit veroorzaakt namelijk een enorme afvalberg en een ongelooflijke verspilling van kostbare energie, grondstoffen en mensenwerk.

thuis met Moon wil hier iets mee doen. "Een betere wereld begint immers bij onszelf" en dus zijn we gestart met het omtoveren van onze oude collectie etalagematerialen en van "lef-overs"van andere bedrijven.

De collectie bestaat zachte kussens, warme plaids om in weg te duiken, sfeervolle windlichten en theelichthouders, leuke decoratie/tekst blokjes, stoere memoborden, decoratieve hangers, grote houten letters, woonkettingen van oud hout etc.

Mijn eigen smaak en de dingen die mij inspireren deel ik met modieuze vrouwen die zich herkennen in de thuis met Moon stijl. Een verrassende mix van stijlen: basic, puur, stoer, natuurlijk, vintage, vrouwelijk, bohemien met een landelijke twist.

Mijn missie?

Het is mijn missie om mensen te helpen met een mooie woon- en werkomgeving. Ik vind het namelijk belangrijk dat je leefomgeving een plek is waar jij je thuis voelt, je persoonlijkheid laat zien, waar jij jezelf kunt zijn en dus ook het beste uit jezelf kunt halen. En daar wil ik mijn mijn stylingachtergrond en onze eigen collectie handgemaakte woonaccessoires graag aan bijdragen. Hierbij ga ik uit van wat er voor handen is, spullen die emotionele waarde hebben, wat de ruimte nodig heeft en uiteraard van de wensen. Rust, eenheid, balans en hergebruik van materialen spelen een belangrijke rol.

En zo willen we niet alleen interieurs een stukje mooier maken, maar ook de wereld!

De thuis met Moon collectie is niet alleen te koop op onze webshop, maar ook in onze shop in Loods5 Amersfoort, Sliedrecht en Zaandam. Hier kun je echt de sfeer van thuis met Moon live ervaren. Daar willen we je graag inspireren om van je huis een aangenaam, persoonlijk en onderscheidend THUIS te maken.  Het is zeker de moeite waard om naar deze leuke en inspirerende winkel te komen.

Enjoy! Be inspired!

Groetjes Monica Bodt

 

 Bewaren

Bewaren