Fotoshoot in een watervilla

In Lent mochten wij in een prachtige watervilla, onze handgemaakte kussens stylen en fotograferen. In de kamer is een prachtige op maat gemaakte bank geplaatst, waar onze kussens prachtig op uit komen. De kleuren van de kussens versterkte het gekozen kleurenpallet van het interieur. Een uitnodigende plek, met een heuse hoteluitstraling om gezellig samen te borrelen. Een idee van de eigenaresse van het huis, die duidelijk uit de horeca komt. Gastvrijheid, een woord wat precies bij haar persoonlijkheid past, wat mij betreft, komt helemaal terug in dit interieur.  

Lees meer »

Binnenkort bij Lab02 in Apeldoorn

Vandaag op uitnodiging naar @lab02nl geweest met onze handgemaakte collectie kussens. Vanaf volgende week is een groot gedeelte van onze kussens te koop in deze supergave winkel in het centrum van Apeldoorn. Ik heb een lijstje van 5-6 winkels waar ik heel graag zou willen liggen met onze handgemaakte artikelen uit onze studio. Deze winkel is er één van. Hoe gaaf is het dan dat je gevraagd wordt om langs te komen?

Lees meer »

Nieuw verkooppunt

Een match *Ik ben helemaal verliefd op de winkel van @kris_conceptstore. En wat een leuk mens ook, die Kris. Ik ben al een tijdje op zoek naar een paar winkels die het leuk vinden om echt samen te werken en een gedeelte van onze handgemaakte collectie zouden willen verkopen. Leuke winkels waar onze handgemaakte collectie perfect bij de uitstraling van de winkel past, die het leuk vinden om echt persoonlijk contact te hebben. Nou zo'n winkel is @kris_conceptstore. Ze wou in eerste instantie 4 kussens om te proberen. Vervolgens koos ze 20 kussens en binnen anderhalve dag had ze er al 8 verkocht. Begin volgende week doet ze weer een bestelling, zei ze tijdens een telefoontje. Hoe leuk is dat! Hier kan ik nou zo ontzettend blij van worden. Voor mij gevoel een "match"

Lees meer »

Nieuwe website

Jaaahhh.......hij zit er nu toch echt aan te komen, de nieuwe website met een webshop. Hier kun je straks als onze handgemaakte woonaccessoires uit onze studio bestellen, die wij met liefde voor jou maken en naar jou opsturen, mocht je niet in de gelegenheid zijn, of in de buurt wonen van Loods5 Amersfoort, Sliedrecht en Duiven of de diverse winkels waar onze artikelen te koop zijn. 

Lees meer »

Trendkleur 2021

Er komen nieuwe kleuren kussens aan, waaronder deze camel kleurige kussens.Prachtig te combineren met bijvoorbeeld roestbruin, maar ook met zwart, zand of grijs. Ik denk dat het voor ons weleens de kleur van 2021 kan worden. Ik ben benieuwd, ik heb wel eens vaker een trendkleur voorspelt. De roestbruine tint op de foto is momenteel heel erg populair. Een kleur die ik in 2018 al voorspelde dat die er aan zat te komen als trendkleur voor het interieur. Zo ook met de kleur oker. Ditmaal gaan we niet te lang afwachten of mijn gevoel daadwerkelijk klopt, maar gaan we er gewoon met de kleur camel van start en wachten we rustig af of mijn gevoel klopt. Ik ben benieuwd. Hoewel ik zelf wel eens een uitstapje maak naar andere kleuren met mijn handgemaakte collectie, hou ik in de basis van natuurlijke kleuren. Ik heb zelfs in het verleden een camel kleurige canvas bank gehad en camel kleurige vlakken op de muur. Dus ik vind camel wel een mooie kleur en jij?

Lees meer »