Trendkleur 2021

Er komen nieuwe kleuren kussens aan, waaronder deze camel kleurige kussens.
Prachtig te combineren met bijvoorbeeld roestbruin, maar ook met zwart, zand of grijs. Ik denk dat het voor ons weleens de kleur van 2021 kan worden. Ik ben benieuwd, ik heb wel eens vaker een trendkleur voorspelt. De roestbruine tint op de foto is momenteel heel erg populair. Een kleur die ik in 2018 al voorspelde dat die er aan zat te komen als trendkleur voor het interieur. Zo ook met de kleur oker. Ditmaal gaan we niet te lang afwachten of mijn gevoel daadwerkelijk klopt, maar gaan we er gewoon met de kleur camel van start en wachten we rustig af of mijn gevoel klopt. Ik ben benieuwd. Hoewel ik zelf wel eens een uitstapje maak naar andere kleuren met mijn handgemaakte collectie, hou ik in de basis van natuurlijke kleuren. Ik heb zelfs in het verleden een camel kleurige canvas bank gehad en camel kleurige vlakken op de muur. Dus ik vind camel wel een mooie kleur en jij?

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.